Elämysretket

Elämysretket saaristoon

Tarjoamme monipuolisen valikoiman elämysretkiä asiakkaillemme! Voimme tarjota joko valmiiksi mietityn paketin tai räätälöidä retken teidän toiveidenne mukaan.

Elämysretkiä voidaan myös yhdistellä ryhmänne mielenkiinnon mukaan.

Elämysretkien kapasiteetti veneellä riittää noin 12 henkilölle ottaen huomion retken tarkoituksen ja olosuhteet.

Olemme keränneet tälle sivulle myös vaihtoehtoja retken rungoksi. Retket voidaan rakentaa näiden vaihtoehtojen pohjalta, yhdistellä toisiinsa tai rakentaa täysin omantyylinen retki toiveidenne mukaan. Ja jos haluat vain rentouttavalle veneretkelle saaristoon, sekin onnistuu totta kai. Pyydä tarjousta retkestä jo tänään!

Retkiin voidaan yhdistää myös rentouttava saunominen kotisatamassa. Lisätietoja saunastamme saat täältä >>

Kysy lisää elämysretkistä:
Puh. 0440 906 371
tai sähköpostilla info@divecenter.fi.

Veneretki Putsaaren piilokirkkoon

Putsaari on vehreä, noin 400 hehtaarin laajuinen saari avomeren äärellä Uudenkaupungin edustalla, noin 13 km kaupungista länteen. Luonnonkaunis Putsaari on hyvä vaihtoehto lyhyemmälle päiväretkelle.

Putsaaressa sijaitsee ainutlaatuinen nähtävyys, pieni puinen Piilokirkko, jonka arvellaan olevan peräisin 1500–1600-luvulta. Pieni piilokirkko sijaitsee pienen patikkamatkan päässä Putsaaren kylän laiturista rehevän ja luonnoltaan vivaihteikkaan metsikön läpi tai lyhyemmin luonnon satamasta ulkomeren puolelta.

Halutessaan voi käydä vaikka uimassa aivan avomeren tuntumassa.

Veneretki Isonkarin majakkasaarelle

Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde.

Saari tarjoaa ulkosaariston tunnelmaa ja kirkasta vettä. Retkellä on mahdollisuus tutustua majakkaan ja ulkosaariston ainutlaatuiseen luontoon.

Retki on otollinen kohde sukeltamiseen ja snorklaamiselle koska alueen vesi on kirkasta ja meren pohja voi hyvin.

Veneretki Katanpään linnakesaarelle

Katanpään linnakesaari on erityisesti veneilijöiden arvostama kulttuurihistoriallisesti. Saari on lomailijoiden suosima kohde, jossa käy vuosittain tuhansia vierailijoita.

Saarella on puolustusvoimien aikaisia rakennelmia ja muun muassa kivetty kuja keskellä. Saarella on myös muuta matkailutoimintaa.

Viistokaikuretket

Jos merenpohjan tutkiminen ja hylyt kiinnostavat, tässä on mielenkiintoisen seikkailun ainekset.

Retken voi suunnitella kerrottujen tarinoiden tai faktatietojen perusteella tai yhdistää osaksi jotain muuta saariston retkikohdetta.

Lue myös tarkemmin hylkyretkistämme täältä >>

Kalastusretket

Voimme järjestää myös helposti kalastusretket saaristossa.

Opastetulla kalastusretkellä pääset samalla tutustumaan paikalliseen saaristoon ja kalastuksen saloihin.

Jokamiehen oikeuden puitteissa onkia ja venepilkkejä löytyy koko veneelliselle ja kehittyneemmille kalastajille tukialukseksi.

Sukellusretket

Sukellusretkiä ryhmille voidaan järjestää esimerkiksi 1-2 sukelluksen mittaisina. Veneeseen mahtuu 1-8 sukeltajaa ja tarvittaessa kapasiteettia voidaan kasvattaa lisäveneellä, joka voidaan varustaa myös viistokaiulla jos päivästä halutaan todellinen tutkimusretki.

Eteläisen selkämeren kirkkaat vedet sopivat hyvin kaikentasoisille sukeltajille jotka haluavat helppoja ja mukavia kokemuksia. Oma kotisatama tekee olemisesta rentoa ilman turhaa säätämistä ja helpottaa muun muassa varusteiden kanssa touhuamista. Puitteet antavat hyvät mahdollisuudet mm. kurssien järjestämiselle. Esimerkiksi paineilman täyttömahdollisuus löytyy samasta paikasta.

Rannalla on käytettävissä hyvä tilava laituri, uimaranta, hulju, Beach house -tyyppiset saunatilat makuuparvella vaikka koko viikonlopun ajaksi. Käytettävissä on myös kajakkeja jos haluaa piipahtaa melomassa vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsevilla kahden purjelaivan pintahyllyillä tai puolustusvoimien käytössä olleella miinasaarella.

Kaupungin laidalta on lyhyet yhteydet rantaravintoloihin, leirintäalueelle ym. palveluihin, meni sitten meritse tai maitse.

Vuokraa myös sauna retken päätteeksi

Kaikkiin elämysretkiimme on mahdollista yhdistää myös saunominen kotisatamassa!

Lue lisää vuokrasaunastamme täältä >>